Khamis, 3 November 2011

Love at #FirstTimeJumpa

Minggu pertama aku di universiti aku telah jatuh hati kepada seorang gadis ni. Aku join mms hari-hari pun semata-mata nak jumpa dia. Sampaikan aku mesej membe aku "wei first time aku suka pompan bukan nak tetek atau nak memenuhi kehendak seks aku, dia cantik doe". HAHA. Tak pernah-pernah aku mesej dia camtu. Membe aku selamba reply "haha, apa lagi pegilah try!". Dia cakap senang. Apa dia ingat aku hensem cam remy ishak ke senang-senang nak pergi try. Tapi sampai sekarang aku simpan diam-diam perkara ni sorang-sorang. Haa. Memang tak arr aku nak pegi luahkan. Kene sedar diri sedar ruang. Huhu.

p/s: hahahahahhaha

7 ulasan:

  1. apa motif cerita ni

    BalasPadam
  2. aik... bukan 'love at first sight' ke

    BalasPadam
  3. woww sapeww teww

    BalasPadam
  4. saya rasa awak sedang cerita tentang saya

    BalasPadam
  5. paan, aku akan cuba bagi kau tough balik!!! :(

    BalasPadam
  6. aku yang hensem pun tak ada perempuan nak aku. hensem dah tak bermakna sekarang ni

    BalasPadam