Jumaat, 12 November 2010

Jurnal Cuti Sekolah 2

Sekarang ini musim demam. Ramai yang mengalami demam selesema dan penyakit yang berkaitan. So sebagai orang yang mementingkan kesihatan aku perlu menjaga kesihatan dengan sebaik-baiknya. Kene banyak minum air, kurangkan minum ais *baru balun koko kranch dgn milo ais* dan jangan main hujan. Yeah! Dah jarang hisap rokok skang nie satu peningkatan (smbl jari telunjuk dan tengah disilangkan). Akan menyiapkan diri dengan segala armor bg membendung demam seperti menyediakan panadol, paracetamol, the mall, dan yang sekutu dengannya. Harap tak mengidap demam cuti nie sbb nnt takde peluang nak skip klas...haha. Poket masih kosong, dapat duit je blanje barang dapur mana tak habis. Haish!

Kata-kata bijak pandai: u have to walk in ur life n sometimes u have to run slowly but never ever skip/jump in ur life becoz u will miss ur period of life. (srry for da grammar...hehe)

4 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. kalau skrg da kurang smoke, sem dpn try tak isap lgsung ya? ada bran tak bro? :)

    BalasPadam
  3. insyaAllah tp gua x janji...haha

    BalasPadam
  4. untunglah dah kurang merokok...

    BalasPadam